El proper dijous, 27 d’abril, aproximadament 600 alumnes de primer d’ESO participaran en la desena Diada Poliesportiva del Baix Ebre, que tindrà lloc al complex esportiu de Tortosa. L’activitat, englobada dins del Dia Mundial de l’Activitat Física, està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport i impuls dels Serveis Territorials d’Educació i de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, i la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, els Graus Universitaris d’Educació Primària (menció d’Educació Física) i CAFE EUSES del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, TortosaSport i entitats esportives participants: Club Atletisme Terres de l’Ebre, Club de Bitlles Jesús, Club de Rem Tortosa, CB Cantaires Ebre-Delta, Club Voleibol Roquetes, Penya Ciclista Baix Ebre “Ja arribarem”, Club Tennis Tortosa, Centre Esports Tortosa, Club Judo Priorat-Terres de l’Ebre i l’Associació Esportiva Tortosa-Ebre.

Els alumnes participants representaran a onze centres del Baix Ebre: Institut Cristòfol Despuig, Institut Dertosa, Col·legi Sagrada Família, Institut-Escola Temple, Col·legi Teresià, Consolació i Mercè Pla, tots ells de Tortosa; Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, Institut Deltebre, Institut Camarles i Institut Candelera de l’Ametlla de Mar. La jornada s’iniciarà a les 9.30 hores. Fins a les 13.30 hores hi haurà diferents rotacions per les estacions de diversos esports, com bitlles, bàsquet, ciclisme, voleibol, rem ergòmetre, judo, pàdel, futbol, tennis, handbol, atletisme i diferents jocs populars.

“La Diada Poliesportiva del Baix Ebre volem que sigui un gran aparador de bona part de l’oferta esportiva de la comarca per una edat sensible per a la continuïtat esportiva. És possible gràcies a un gran equip de persones, començant per l’equip de tècnics de la mateixa Representació i seguint pel Consell Esportiu del Baix Ebre, l’Ajuntament de Tortosa, les entitats col·laboradores i tota la comunitat educativa dels centres participants”, valora el representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà Carceller.

El representant territorial de l’Esport, Joan Barberà Carceller, l’inspector dels Serveis Territorials d’Educació, Jordi Cervera Garcia, el president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Antoni Gilabert Rodríguez i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Tortosa, Joaquim Martorell Lluesma participaran en l’acte d’inauguració de la Diada, a les 9h.