Un  total de 32 equips de les Terres de l’Ebre disputaran el dissabte 21 de maig, per diverses instal·lacions esportives del territori, les finals intercomarcals de minihandbol i futbol sala dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Es tracta de la fase posterior als campionats comarcals que organitzen els respectius consells esportius, i la prèvia a les finals nacionals que tindran lloc al mes de juny.

El pavelló de Remolins de Tortosa acollirà a partir de les deu del matí un total de 10 partits de minihanbol en les categories prebenjamí, benjamí i aleví mixt i aleví femení, i on estaran representats equips de l’Escola Cinta Curto , CH Amposta, Escola Remolins i CH Móra la Nova. Algunes categories tindran semifinals prèvies i d’altres final directa. El mateix sistema que s’utilitzarà al futbol sala que compta amb tres seus. El pavelló de Gandesa per als prebenjamins masculins, el de Remolins per al benjamí masculí, els pavellons d’Amposta per l’infantil, cadet i juvenil masculí, i el de Tivissa per l’aleví masculí. Els equips que han aconseguit la classifiació a les finals intercomarcals de futbol sala són l’Escola la Mercè, l’Escola Montsagre, Ginestar, Futsal Experience, Escola Miranda, Tivissa, Futsal Tortosa, CF Rapitenc, Escola Cesar Martinell, CIPTE Alcanar, CFS Amposta, AES La Sénia i Institut Sales i Ferrer. Algunes de les entitats classificades ho fan per partida doble amb equips participant en dos categories diferents.

El dissabte 28 de maig serà el torn del futbol-7 a Amposta, i que com la resta de finals estaran coordinades per l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre amb el suport dels diversos ajuntaments en la cessió de les instal·lacions esportives