Dos patinadores de cinc i sis anys respectivament foren les protagonistes de la segona jornada de patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre celebrada el dissabte 23 de març al pavelló de Perelló. Tot i tractar-se d’una competició reservada únicament a exercicis individuals i xous, Valentina Estrada va sortir amb la seva companya de club Clàudia Campos per ajudar-la a superar la pressió que a l’anterior campionat li va impedir sortir tota sola a la pista.

Les dos esportistes, integrants del Club Patí Ametlla de Mar, van endur-se un reconeixement especial de Premi Valors, per entendre’s que havien estat exemple del que volen arribar a transmetre les competicions dels consells esportius. Com explicava Víctor Grau, president del Consell Esportiu del Baix Ebre, “Valentina i Clàudia van posar de manifest el model esportiu pel qual treballem on la competició no és el nostre principal objectiu sinó la transmissió de valors a través de l’esport. Una felicitació que caldria fer extensiva en aquesta ocasió a les diferents entrenadores que no van dubtar a acceptar excepcionalment aquesta doble actuació”.

En total al Perelló van participar uns 120 patinadors i patinadores repartits en diferents categories i nivells en individual i xous de primària i secundària, esperant la tercera jornada comarcal que serà el 14 d’abril a Deltebre. El lliurament de premis va estar presidit per l’alcalde del Perelló Samuel Ferré,i pel president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Víctor Grau, i on els guanyadors de les diferents categories van ser els següents: JUVENIL A:  Mireia Manjón (CP Ametlla de Mar). CADET A: Hanna Pallarès (CP Ametlla de Mar). CADET B: Noelia Gallego (CP Jesús). CADET C: Neus Aleu (CP Dertusa). INFANTIL A: Carme Arbó (CP Ametlla de Mar). INFANTIL C: Paula Sebastià (CP Dertusa). ALEVÍ A: Angels Llaó (CP Ametlla de Mar). ALEVÍ B: Joana Morales (CP Deltebre). ALEVÍ C: Michelle Ferreres (CP Dertusa). BENJAMÍ A: Nora Guasp (CP Deltebre). BENJAMÍ B: Claudia Porres (CP Deltebre). BENJAMÍ C: Andrea Pallarès (CP Perelló). PREBENJAMÍ A: Merce Bonet (CP Deltebre). PREBENJAMÍ B: Bet Marsal (CP Perelló). PREBENJAMÍ C: Paula Farnós (CP Perelló). PATUFET B: Valentina Borràs (CP Ametlla de Mar). PATUFET C: Greta Bertomeu (CP Deltebre). TRIO PRIMÀRIA: Les Dives (CP Perelló). TRIO SECUNDÀRIA: A través del temps (CP Deltebre). QUARTET PRIMÀRIA: Wonka (CP Deltebre). QUARTET SECUNDÀRIA: La nit encesa (CP Perelló). QUINTET SECUNDÀRIA: Ser diferent està de moda  (CP Ametlla de Mar).

Aqui tots els resultats: RESULTATS DEL PERELLÓ 23.03.24