El Consell Esportiu del Baix Ebre ha informat de quina manera continuarà a partir d’ara el campionat del futbol-7 dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre. El comunicat diu el següent :

IMPORTANT INFORMACIÓ RELATIVA AL  FUTBOL-7 DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DEL BAIX EBRE 2021-2022

El Comitè Organitzador dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre davant de la situació provocada per la COVID-19 que ha obligat a l’ajornament de molts partits de futbol-7 prebenjamí i benjamí vol informar del següent:

 

  • S’autoritza les dates del  5 i 12 de febrer de 2022 per poder recuperar els partits suspesos.
  • L’equip que figure com a local deurà comunicar abans del dimecres a les 14.00 hores  els acords als que s’hagi pogut arribar per les oportunes recuperacions, i així poder fer la designació arbitral. Si el partit es decideix jugar entre setmana cal comunicar-ho 48 hores abans.
  • Adjuntem actualitzats els calendaris i classificacions on trobareu els partits suspesos a data d’avui pendents de jugar-se.
  • El dilluns 14 de febrer quedaran tancades les classificacions per establir la confecció de grups de la segona fase.

SEGONA FASE PREBENJAMÍ I BENJAMÍ

Es formaran dos grups en funció de la classificació obtinguda a la primera fase.

Grup A – Format  per 11  equips, els sis (6) primers equips classificats del Grup 1 de la primera fase i el  cinc (5) primers classificats del Grup 2 de la primera fase.

Grup B- Format  per 10 equips, els cinc (5) primers equips classificats del Grup 1 de la primera fase i els  cinc (5) primers classificats del Grup 2 de la primera fase.

Els dos grups jugaran pel sistema lliga a 1 volta a partir del 19 de febrer (el 26 de febrer -carnestoltes- serà jornada de descans)

Equips convidats i d’altres comunitats autònomes

Els equips convidats que juguen amb jugadors de superior categoria durant la primera fase de la lliga apareixen sempre amb el resultats d’ 1-0 o 0-1.  El  Valderrobres CF, d’acord a la normativa general, no pot accedir a una fase final territorial i per tant no tindrà accés al Grup-1. Els seus resultats durant la primera fase seran comptabilitzats  a tots els efectes a la resta d’equips, i en cas d’ocupar una plaça de les que dona  dret a jugar al Grup-1 serà ocupada pel següent equip a la classificació.

Trobada Territorial

El primer i segon classificats dels grups A de la segona fase, prebenjamí i benjamí, es classifiquen per jugar la Trobada Final Territorial Terres de l’Ebre el 21 o 28 de maig de 2022 a Sant Carles de la Ràpita.

SITUACIÓ ACTUAL DE LA PRIMERA FASE DE LA COMPETICIÓ F7 BENJAMÍ GRUP 1 F7 BENJAMÍ GRUP 2 F7 PREBENJAMÍ GRUP 1 F7 PREBENJAMÍ GRUP 2