El Consell Esportiu del Baix Ebre tornarà a organitzar per segon any consecutiu el circuit de milles comarcal, consolidant les tres jornades de l’any passat, enguany  a Jesús el 8 d’octubre, El Perelló el 21 d’octubre i per últim Tortosa l’11 de novembre.

Les tres milles mantenen uns paràmetres similars pel que fa a les característiques de les categories convocades que van des dels més petits, nascuts l’any 2020 fins als sèniors i veterans. Tanmateix, les curses es desenvolupen en cèntrics carrers de les tres respectives poblacions, amb el suport dels ajuntaments, EMD i del Club Atletisme Terres de l’Ebre, donant-se premis també en funció dels resultats de cada jornada.

El Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre és una competició individual basada en les posicions obtingudes pels i per les participants en les diverses proves que componen el calendari del circuit, amb la voluntat de premiar els bons resultats i la regularitat dels i les participants en les curses que formen el calendari. Per poder optar a la classificació final de qualsevol categoria, tot participant haurà d’haver pres part, almenys, en dos de les tres proves convocades.

Cartell II Circuit de Milles Urbanes Baix Ebre 23-24_compressed