Dissabte 16 de març el pavelló del Perelló va acollir la tercera jornada intercomarcal de Bàdminton dels Jocs Esportius Escolars organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre. La particularitat de l’activitat fou que al mateix temps que els escolars disputaven els seus encreuaments, es feien partides entre adults que prèviament havien formalitzat la inscripció als seus respectius consells esportius.

Al pavelló del Perelló, dividit en sis pistes per permetre un bon desenvolupament del campionat, es podien veure jugant al mateix temps joves esportistes, els de les categories previstes als jocs, i d’altres d’adults en aquesta idea de fomentar la pràctica de l’esport com una eina de cohesió social, salut i benestar, promovent la participació de persones de totes les edats i procedències en l’activitat física i esportiva. El torneig va comptar amb la presència d’esportistes del Baix Camp, Baix Penedès, Ribera d’Ebre i Baix Ebre.

Tots els participants van rebre una medalla commemorativa en un acte de lliurament de premis presidit per l’alcalde del Perelló, Samuel Ferré, i el vicepresident del Consell Esportiu del Baix Ebre, Aleix Franch. Els pòdiums escolars van ser els següents: BENJAMÍ MASCULÍ: 1. Ian Albiol (Bàdminton del Perelló), 2. Owen Davis (Bàdminton del Perelló), 3. Sully Bernard (Bàdminton del Perelló). BENJAMÍ FEMENÍ: 1. Ainhoa Serra (CB El Vendrell), 2. Anna Mohedano (Escola Sant Agustí-ZER Ebre), 3. Ingrid Margalef (Bàdminton del Perelló). ALEVÍ MASCULÍ: 1. Jan Ramírez (Escola Sant Agustí-ZER Ebre), 2. Marcel Lleixà (Bàdminton del Perelló), 2. Abel Teuler (CB El Vendrell). ALEVÍ FEMENÍ: 1. Aitana Baiges (Bàdminton del Perelló), 2. Carolina Martí (Bàdminton del Perelló), 3. Ània Ponts (CB El Vendrell). INFANTIL MASCULÍ: 1. Oriol Mateu (Bàdminton del Perelló), 2. Eric Pérez (Bàdminton del Perelló), 3. Genís Baiges (Bàdminton del Perelló). INFANTIL FEMENÍ: 1. Martina Mohedano (IES Flix), 2. Aya El Abdaloui (Bàdminton del Perelló), 3. Ana de la Cruz (Bàdminton del Perelló). CADET MASCULÍ: 1. Joan Callau (Bàdminton del Perelló), 2. Alex Turrado (Ganxet Bàdminton Club). CADET FEMENÍ: 1. Júlia Domènech (Bàdminton del Perelló). JUVENIL MASCULÍ: 1. David Piñol (Bàdminton del Perelló). JUVENIL FEMENÍ: 1. Tina Pascual (Bàdminton del Perelló)