La ciutat de Tortosa acollirà el cap de setmana del 17 i 18 de febrer les primeres jornades dels campionats comarcals de natació i patinatge artístic dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del Baix Ebre , un programa de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa,  del Club Natació Tortosa i Club Patí Dertusa.

La competició de natació començarà dissabte 17 de febrer a les deu del matí a la piscina del WIN. Hi ha previstes un total de 58 sèries entre individuals i relleus, i en aquesta ocasió tots els nedadors i nedadores faran els estils d’esquena i lliures. A les pròximes jornades els estils seran braça i papallona buscant així que els joves esportistes puguin tenir l’oportunitat de competir en les diverses modalitats de la natació. Les entitats amb representació en la competició són Club Natació Tortosa, AME Ametlla de Mar i Escola de Natació WIN.

Pel que fa al patinatge artístic la convocatòria és per al diumenge 18 de febrer al pavelló de Remolins i s’esperen un total de 104 actuacions, en una jornada de matí a partir de les 9.30 hores i de tarde a partir de les 16.00 hores. En funció de les categories hi ha establerts diferents nivells de competició en individual, mentre que per conjunts es fa per grups de primària o secundària, en trios, quartets o quintets. Les entitats que prendran part a la competició són el Club Patí Dertusa, Club Patí Deltebre, Club Patí Ametlla de Mar, Club Patí Perelló, i Club Patí Jesús.

AQUI ES PODEN CONSULTAR HORARIS DE LES DOS COMPETICIONS

PATINATGE HORARI I ORDRE DE SORTIDA DE TORTOSA 18.02.2024

NATACIÓ Sèries 1a jornada Tortosa 17.02.24