Un total de dinou equips van disputar el passat diumenge a Tortosa les Finals Nacionals de MInihandbol dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya en les categories benjamí i aleví masculí. En total es van disputar 32 partits, des de les 9.30 hores del matí fins a les 19.00 hores de la tarde,d’acord amb un sistema establert de competició on es potenciava que tots els equips tinguessen el mateix número d’enfrontaments. L’organització va anar a càrrec del Consell Esportiu del Baix Ebre amb el suport tècnic del Centre d’Esports Tortosa.
La categoria benjamí proclamaria com a campió de Catalunya al CH Palautordera del Vallès Oriental,amb un meritòria segona posició per l’Escola Cinta Curto-CE Tortosa,mentre que en aleví la victòria fou per l’Avenç Vermell del Vallès Occidental-Terrassa. Als esports d’associaciódels jocs esportius es dóna la particularitat que els partits es comptabilitzen en cinc parts, quatre relacionades amb el resultat esportiu i una cinquena de valors.

Durant la jornada es va comptar amb la presència de l’alcalde de Tortosa, Jordi Jordan, i al lliurament de premis amb la de Jaume Domingo, president dels Consells Esportius de Catalunya i els regidors Victor Grau i Pilar Caballé.

Aqui trobareu tots els resultats i les classificacions finals:

Resultats FN Handbol BM      Resultats FN Handbol AM